senaste morgonmötet med Citygruppen beslutade vi att Gränna Näringsliv skickar
in en gemensam ansökan till polisen och söker tillstånd för ev. saker man vill ställa utanför
sin butik. Det kan vara klädställ, trottoarpratare, bord, stolar etc. Jag fyller i och skickar in och föreningen betalar. Jag skriver att det kommer att gälla 1/5 – 31/10 2013. Ni får maila mig och beskriva vad det är ni ställer ut, ungefärlig storlek samt
placering. Skriv även butikens namn och adress. Jag vet inte om detta kommer att godtas men vi gör ett försök.

Vi har även ett förslag till kvällsöppet nu i vår.

Våryra i Grevskapet Torsdagen den 25:e April. Butikerna är öppna till kl.20, matställen ev. till kl.21 Finns det intresse för detta så hör av er, via mail el mobil 0730844491. Jag ska prata med Eva på JP och se om vi som vill annonsera kan få in en annons tisdagen den 23/4. Prata även med era grannar om detta , det är ju trevligt om så många som möjligt hänger på!

Senast den 17/4 vill jag ha in uppgifter om ev. saker utanför butikerna och även om intresse för kvällsöppet.

Vi ses och hörs!

Mvh Sussi Lundell   Gränna Näringsliv