Christina Gyllner har bakat så länge hon kan minnas. Hon började som liten att baka tillsammans med hennes mormor och därefter har Christina aldrig slutat. Christina är Sveriges första vinnare av ”Hela Sverige Bakar”, den svenska versionen av ”The Great Brittish Bake Off”. Nu har hon gett ut sin första kokbok, eller snarare bak-bok, ”Sockerchock” och medverkar i ”Mitt Kök” på TV4. ”I ett samtal med Christina berättade hon att hon varit i Luxemburg nyligen, och att det hon köpte med sig hem var ägg och socker och i hennes medicinkylare fick hon plats med smör också. Då förstod jag hur otroligt passionerad hon är för bakning, och att det inte finns någon tvekan om att hon kommer att vara en fantastisk domare för Candy Championships 2013.” säger Lovisa Ljung, medieansvarig för Candy Championships.