Det största projektet i Näringslivsföreningens regi – Candy Championships – närmar sig nu med stormsteg.

Uttagningarna på Hoppets Torg i Jönköping på fredag 9 augusti börjar kl 11 och slutar ca. kl 17, och det är där ”Årets Polkagrisbagare” 2013 i sedvanlig ordning kommer att utses. ”Årets Polkagrisbagare” kommer sedan att representera Sverige i den stora finalen.

Final lördag 10 augusti på Vätterscenen vid Gränna hamn kl 14. Kom och heja fram vinnaren! Ni har säkert sett att Lasse Kronér kommer vara programledare och Leif Mannerström kommer vara juryns ordförande.

Efter finalen blir det efterfest på Gyllene Uttern!  Vore kul om så många som möjligt kommer dit. Alla deltagare och jury kommer vara(vad vi vet) närvarande. Det blir ett fint tillfälle att träffa andra människor och ett bra tillfälle för oss alla att marknadsföra Gränna – The Candy Capital of the World –  och vad vi kan göra här för alla utländska besökare och ge ett bra underlag inför nästa års tävling. Dessutom får vi en anledning att träffas och ha en bra fest tillsammans.

Kl 18 lördagen den 10 augusti
3-rätters middag, live musik av ”Red and White” och DJ Abbe spelar skivor framåt småtimmarna
Klädsel är Kavaj
Pris 500 kronor  + 20 i förköpsavgift.
Var köper man biljetten – Kalles Tobak

Läs mer på www.candychampionships.com