Vi i Gränna Näringsliv är stolta över vad vi tillsammans med en mängd skickliga bagare och andra Grännabor lyckades åstadkomma under Candy Championships/VM i polkagriskokning 2013.

Vi vill bjuda in alla intresserade till en återupplevelse av vad vi lyckades åstadkomma, både under fredagens kvalificeringsomgång inne på Jönköpingsfesten där vi var huvudattraktionen (med 10 utställare utöver tävlingen) och på lördagens finalomgång på Vätterscenen med närmare 2000 åskådare.

Vi vill ta chansen att visa Gränna vilket eko detta gett ute i världen och här hemma, TV-sändningar i USA, TV 4 nationellt i Sverige, SVT, Radio i Sverige och Tyskland, Tidningars skrivande och röster från lokala företagare och åskådare.

Gränna är på många sätt unikt, låt oss bjuda er på en stunds ödmjuk stolthet över vad den här lilla staden med dess invånare är kapabla att åstadkomma.

Ni är alla välkomna till Ribbaskolans Aula måndagen den 25/11 klockan 18 – 21.

Peter Fransson2 2013