Ett flerårigt samarbete mellan näringslivsföreningarna och Jönköpings-Posten där vi gemensamt arbetar för fler besökare till Grevskapet innebär att vi sammanställer alla evenemang och att Jönköpings-Posten sprider detta både via Hallpressen och Gränna Tidning.

Händelserik sommar. Många arrangemang är på gång i Gränna och på Visingsö som kommer att presenteras under våren, mycket talar för att denna sommar blir den mest spännande på många år. Redan nu är det klart att Sveriges humorelit kommer till Vätterscenen med Sunny Standup.

Välkända begrepp som Allsång i Gränna Hamn fortsätter, i år med den nyheten att förutom rikssändningarna så sänds programmen också i Sveriges Radio Jönköping, Östergötland, Skaraborg, Värmland och Väst. Detta gör att programmet får över en miljon lyssnare och kan därmed sätta Grevskapet rejält på kartan. Allsången arrangeras av Fest i Grevskapet i samarbete med Sveriges Radio P4.
Näringslivsföreningarna uppmanar sina medlemmar och andra näringsidkare i bygden att annonsera i Gränna Tidning. Jönköpings-Posten ger tillbaka ett generöst stöd till evenemang i Grevskapet som alla har nytta av. Detta är också en långsiktig och ekonomiskt trygg lösning på ett problem som funnits
under flera år.

Har ni frågor angående annonsering i Gränna Tidning, kontakta Eva Sandegren på Jönköpings-Posten, tel 0390-61 51 01.

Brev_Näringsidkare_2014