Tack för en riktigt trevlig lunch på Gyllene Uttern och roligt att vi fick möjlighet att träffa så många av er och utbyta erfarenheter och bli inspirerade. Det är intressant att få träffas och höra om allt som händer inom näringslivet och besöksnäringen i Gränna med omnejd.

Anmäl er till nästa frukostträff med Handelskammaren
Vi vill påminna om att nästa träff för våra medlemmar är över en frukost på Kaffestugan på Gyllene Uttern den 11 maj kl. 8:00. Denna gång gästas vi av Annika Cederfeldt, näringslivspolitisk chef på Handelskammaren i Jönköping. Hon informerar om Handelskammaren och hur de kan stötta verksamheter. Även denna träff är kostnadsfri för medlemmar. Anmälan sker till cecilia@vretaholm.se senast den 6 maj.

Vad kan vi stötta er med?
Vi har hört att det finns efterfrågan av hjälp med digital marknadsföring och kommunikation. Om det är något särskilt du eller ditt företag behöver hjälp, råd eller stöd kring, hör du av dig till oss så tar vi upp det på nästa styrelsemöte och ser till att lyfta detta ämne på något sätt inom kort för våra medlemmar.

På vår Facebook- och Instagram-sida ”Granna stad” delar vi information om näringslivet i Gränna med omnejd. Om du har något du vill berätta om kring din verksamhet skickar du över några bilder och en presentationstext om ditt företag eller förening i ett PM, så lägger vi löpande upp inlägg. Ta gärna en titt på våra tidigare inlägg för inspiration.

Vi ser fram emot att höra från er och hoppas att ni kommer att delta i frukostmötet den 11 maj!

Vänliga hälsningar,
GNF