Sammanfattning från frukostmöte med Citygruppen 24/3:

  • Tankar kring barriärer för att bredda trottoaren – Ett förslag är att endast sätta längs med torget (Norrifrån från P-skylten vid Polkaprinsen fram till handikappsparkeringen vid Damella) för att det inte ska bli för plottrigt. Isf vill vi endast ha det under v.26-32.
  • Påskhandelsdagen samkörs med Hallska gårdens vårmarknad den 1/4. Pappersägg kommer delas ut till vissa butiker och kafeér under nästa vecka tillsammans med talonger till deltagarna. Alla barn som lämnar in en ifylld talong hos ett kokeri får en klubba. Catrin har maskotdräkter, vi behöver barn/ungdomar som vill gå runt med dessa och dela ut talonger samt sprida härlig stämning.
  • Vi har slopat idén om en evenemangskalender då det blir svårt med en statisk kalender vid ändringar/inställda evenemang osv. I stället satsar vi på den som finns på hemsidan och ser till att den är uppdaterad och sprids. Karin Sjögren fixar en QR-kod som länkar direkt dit, den kan sättas upp i butiker och stad. Vi behöver även någon som är med-administratör från Citygruppen och kan hjälpa till att lägga upp evenemangen. Kika gärna på kalendern: https://grannanaringsliv.se/events/
  • Finns en toolbox som destinationen tagit fram med bland annat bilder för nedladdning om man behöver till evenemang osv: https://thisisjkpg.com/media?types=image
  • Polkagrisens dag 20/4 – något gemensamt jippo kring det? Frågan lyftes och diskuteras vidare. Bra att även kontakta media för mer publicitet så det uppmärksammas. Viktigt i år iom ursprungsmärkningen.

/Citygruupen