Gränna Näringslivsförening bjuder in, alla medlemmar samt dig som är intresserade av lokal mat & dryck och som vill bidra, till ett aktivt och blomstrande näringsliv i Gränna.

En kväll för att nätverka och samtala om den goda maten och drycken som Gränna med omnejd producerar och erbjuder.

Under kvällen får du ett smakprov på lokalproducerad ”Mat runt Gränna” då matproducenter från trakten dukar upp lokala råvaror, allt tillagat och serverat av kockarna på Bauergården.

Mat runt Gränna  – Årets Matenteprenör 2024 – Länsförsäkringar
Mat Runt Gränna som representeras av många fantastiska matproducenter runt Gränna tog nyligen emot priset som Årets matentreprenör med motiveringen ”Ett nätverk som visar enastående engagemang och passion för att lyfta lokala producenter. Ett stort grattis till Mat runt Gränna med Cecilia Hakeberg i spetsen.

En perfekt inramning
Underhållning, tävlingar med fina priser och ett läckert utbud av både mat och dryck blir en perfekt inramning till en oktoberkväll då vi medlemmar, företag, samarbetspartners och intressenter som vill bidra till ett aktivt och blomstrande näringsliv i Gränna har möjlighet att träffas.

Är du ännu inte medlem och nyfiken på hur Gränna Näringsliv arbetar finns vi på plats för att berätta mer om oss. Vill du redan nu bli medlem klickar du HÄR!

Plats: Bauergården Bunn
Tid: 17 oktober kl. 16:00-20:00
Pris: Kostnadsfritt för medlemmar. Icke medlemmar 150:-.  Det finns möjlighet till köp av dryck och extra maträtt.
Anmälan senast den 10 oktober.

Boka din plats i kalendern!