Mat Runt Gränna

När?

2023-05-18 - 2023-05-21    
Hela dagen

Kategori

Under större delen av året håller lokala producenter igång sin produktion, sina gårdsbutiker, caféer och restauranger. Under sista helgen i maj öppnar Mat Runt Grännas medlemmar upp för besökare under evenemanget Mat Runt Gränna. Ett härligt matevent där alla får chansen att besöka producenter, verksamheter och träffa människorna bakom den lokalproducerade maten.

Bli en del av Mat Runt Gränna
Är du själv en lokal procucent eller driver en verksamhet som erbjuder en upplevelse där den lokala produktionen eller smakupplevelsen står i centrum är det självklart att du ska vara en del av Mat Runt Gränna.

Intresset för hållbar matkonsumtion ökar och allt fler vill köpa närproducerad mat. Mat som är bra för hälsan och klimatet. Mat som bidrar till ett öppet landskap, en levande landsbygd och en biologisk mångfald. Och det är precis sådan mat som gruppens medlemmar producerar. Tillsammans ökar de uppmärksamheten och intresset för det som produceras och erbjuds runt Gränna med omnejd.

Kontakta Cecilia Hakeberg på info@matruntgranna.se för mer information!

Vill du besöka evenemanget?
Du planerar och genomför själv din runda med hjälp av kartan som du snart kan ladda ner på hemsidan eller som du kan hämta fysiskt hos deltagarna några veckor innan eventet.

https://matruntgranna.se/