Diggiloo i Gränna

När?

2024-07-12    
16:00 - 21:30

Kategori

Bada i Vättern, mumsa polkagrisar, kolla in Brahehus, åk till Visingsö. Det finns mycket att göra i Gränna, men vi vågar faktiskt påstå att sommarens roligaste händelse är när Diggiloo kommer till stan och showar loss.

12 toppartister i samma show – det händer på Ribbavallen

Det blir musik och skratt, och du är välkommen att dansa in sommarnatten med oss! Några av de som står för underhållningen är Anders Bagge, Wiktoria, Liamoo, Jessica Andersson, Andreas Weise och den nya Idolvinnaren. Läs mer om årets alla artister här! Det är i Gränna det händer.

Nåt kul att göra i Gränna med barn

Om du vill komma och njuta av sång och musik i Gränna finns det flera olika biljetter att välja mellan, och tänkte du ta med dig barnen vill vi gärna nämna biljettypen ”I det gröna” (ja, det heter så). För om du sitter där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – helt utan extra kostnad! Men om du i stället hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Vad du än väljer är vi säkra på att du kommer att hitta en plats du gillar! På scen står artister för alla åldrar och vi kan dessutom erbjuda godis, hoppborgar och andra kul grejer för de små.

Att upptäcka i Gränna

• Polkagrisar och hantverket kring hur de tillverkas
• En trästad med branta tvärgator och praktfulla trädgårdar
• Äppledalen – Smålands Toscana