Kursstart Frigörande Dans - Meditation i Rörelse, vuxen Gränna HT23

När?

2023-09-26    
18:30 - 20:00

Kategori

Dans på studio11!

INNEHÅLL
I Frigörande Dans, meditation i rörelse, har du ett inre fokus, lyssnar på din andning och din egen kropp. Kroppen får röra sig fritt, utan prestationskrav och i jämförelse. Meditation i rörelse hjälper dig att hitta ett inre lugn, din självkännedom och en metod för att sänka stressnivån. Motion för kropp och själ, med musik från olika kulturer. Jag, som dansinspiratör tillsammans med musiken, finns för att inspirera dig. Du lyssnar till din kropp, hur den vill röra sig till musiken utifrån olika rytmer och vad din kropp och du behöver i stunden. Du kan dansa barfota, liggandes, sittandes eller ståendes. med halvslutna ögon. Hit kommer du om du vill hitta ett lugn, en egen närvaro i kroppen och rensa bort distraherande tankar.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper krävs!

ÅLDER/NIVÅ
nybörjare
Vuxen

LEDARE
Gunilla Löfberg

UPPLÄGG FÖR KURSEN
8 ggr. Följande veckor HT-23 har dansen uppehåll: Höstlov V.44

BRA ATT VETA
Bekväma kläder du kan röra dig i, barfota alt. Gympaskor
Fri parkering i anslutning till lokalen.

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se.

Anmälan HÄR

Du får en kallelse till kursen cirka en vecka innan kursstarten vecka 39.

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
katharina.westerberg@sv.se
0704-313960
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:30-20:00
Lokal: Torget