Mors dag

När?

2023-05-28    
Hela dagen

Kategori

Mors Dag är en viktig dag för många människor runt om i världen och en möjlighet för butiker att locka till sig kunder. För att göra din butik attraktiv för kunder som söker efter den perfekta presenten för sin mamma, så är det viktigt att tänka på de produkter och tjänster som passar bäst för Mors Dag.

Ett bra sätt att locka kunder är att skapa speciella erbjudanden som är exklusiva för Mors Dag. Erbjud paketpriser på produkter som ofta är populära presenter till mammor, såsom smycken, blommor eller choklad. Du kan också sälja speciella Mors Dag-kort och skapa en inbjudande atmosfär i butiken genom att dekorera med blommor och ballonger.

Ett annat sätt att attrahera kunder på Mors Dag är att erbjuda en speciell upplevelse, såsom en gratis massage eller ansiktsbehandling. Att skapa en personlig touch genom att erbjuda inramade fotoutskrifter eller personliga gravyrer på produkter kan också vara ett sätt att sticka ut från konkurrenterna:-)

Tänk på att marknadsföra dina Mors Dag-erbjudanden i god tid, till exempel genom annonsering i sociala medier. Genom att skapa en speciell kampanj och en inbjudande atmosfär i butiken kan du locka kunder att handla hos just din butik på Mors Dag.

Här kommer några förslag till!

  • Fira mammor genom att ordna en fest eller en middag för mammor och deras familjer. Detta kan ske på en restaurang, hotell, eller någon annanstans där mat och dryck kan serveras.
  • Skapa en kampanj för att hylla mammor på sociala medier. Detta kan göras genom att skapa en hashtag och uppmana människor att dela bilder och historier om sina mammor.
  • Ordna en morsdagskonsert eller annat underhållande evenemang där mammor kan koppla av och ha roligt.
  • Erbjuda speciella rabatter och erbjudanden på produkter och tjänster till mammor, till exempel spa-behandlingar, kläder, blommor eller smycken.
  • Erbjuda en morsdagsbrunch eller -fika med goda bakverk, tårtor och annat gott att äta och dricka.
  • Planera en aktivitet som är rolig och meningsfull för hela familjen, som en picknick eller en utflykt till en närliggande park eller annat ställe som mammor och familjer kan njuta av tillsammans.
  • Ordna en välgörenhetsevenemang till förmån för mammor som behöver hjälp och stöd, till exempel en insamling av kläder, hygienartiklar, eller annan hjälp.

Lycka till!